RUNapest "agaras" kör

Útvonal

25 km

A SZEKERES NYÚL HŰTŐMÁGNESEK CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉS IDŐSZABAN ELÉRHETŐK. HA ILYET SZERETNÉL, AKKOR EZT KELL VÁLASZTANOD A NEVEZÉSKOR, ÉS CSAK DECEMBER 1-TŐL FUTHATOD LE A VÁLASZTOTT TÁVOT.
RUNapest, Budapest legszebb arca.
A RUNapest kör hosszabb távja, az “agaras kör” - 25km hosszú, Budapest Duna-partja mentén. Szintideje 3,5ó futva, 7ó teljesítménytúraként. Ha a futó szintidőből kicsúszol, automatikusan teljesítménytúrázóként értékel a rendszer, de a 7ó szintidőn belül célbaérkezőknek minden ugyanúgy jár, ha szabályos a teljesítésük.
HOGYAN MŰKÖDIK?
Az induláshoz online nevezésre van szükséged a www.runapest.hu oldalon, amit jelenleg utalással tudsz kiegyenlíteni. Ekkor kapsz egy egyedi számkódot, ez az úgynevezett futóazonosító, amellyel be tudsz jelentkezni a verseny starthelyén, és az összes ellenőrzőpontján, ahol QR kódot kell leolvasni. Az utolsó kód leolvasásakor, sikeres és szintidőn belüli teljesítés esetén, felkerülsz az eredménylistára és a SUHANJ! Fitness-ben nyitva tartási időben átveheted az érmet. Amikor ők zárva vannak, az Édesmindegy cukrászda is vár titeket az éremmel, 200 méterre a céltól.

A nyitva tartási időket itt találod:

http://www.suhanjfitness.hu/

https://www.facebook.com/Edesmindegy/

NEVEZÉS:
 1. lépés regisztráció: az oldalon a regisztrációt követően tudsz nevezni. Csak az első nevezés előtt kell megtenned.
 2. lépés nevezés: a versenyre oldalára belépve (log in), a nagy kék NEVEZEK gombot kell megnyomni, és beírni a kért adatokat.
 3. lépés fizetés: utalás után “Jelentkezéseim” fül alatt található egyedi, 6 számjegyű “Futó azonosító” számodat aktiváljuk. A nevezési díjat, azaz 4.990,-Ft-ot a következő számlára küldd: RUNaway Sportszervező Kft. Gránitbank 12100011-17731126-00000000 Ha szeretnél hamar indulni, és még esetleg nem aktiváltunk, akkor hívd bátran a +36 20 460 5191-es telefonszámot.
A 6 számjegyű futóazonosítót végig tudnod kell a teljesítés során, ezért javasoljuk, hogy írd fel valahova, vagy mentsd el indulás előtt (pl.: utolsó hívott számként). A nevezésedről automatikusan, 15 napon belül számlát állítunk ki, amit a megadott email címre küldünk ki. Ha nem találod, kérlek keresd a Spam mappában is.
A RAJT:
Olvasd le a Suhanj! Fitness bejáratánál a RAJT feliratú QR kódot. Az ennek hatására felugró weboldalon (engedélyezd a felugró ablakot) be kell írnod a nevezéskor kapott 6 számjegyű “Futó azonosítót”. Itt egymás után több kódot is beírhatsz, ha többen indultok egy telefonnal (egyenként el kell küldeni az azonosítókat). Ezzel automatikusan elindul az időmérés, úgyhogy javasoljuk, hogy ezt csak akkor tedd meg, amikor mindennel készen állsz az indulásra. A Suhanj! Fitness-ben (nyitva tartási időben) találtok mosdót, tudtok vizet tölteni, és 700,- forintért öltözőjegyet, 1.400,- forintért szaunajegyet is válthattok. Ha futás után szaunáznál, jelezd induláskor a recepción, hogy mikorra fűtsék fel a szaunát.
A TELJESÍTÉS:
A rajt után a megadott sorrendben, az útvonalat követve fel kell keresned az ellenőrzőpontokat, és mindenhol leolvasni a kihelyezett QR kódot (mindenhol a saját számkódodat beírni, ezek adják a részidőidet), majd utolsónak a Suhanj! Fitnesshez visszaérve a CÉL feliratút. Ilyenkor a rendszer automatikusan rögzíti a teljesítést, és bekerülsz az eredménylistába. Ha pontot hagysz ki, vagy valahol nem megfelelően olvasod be a QR kódot, akkor a teljesítésed nem lesz érvényes. Amennyiben több teljesítésed van, úgy többször is szerepelsz majd az eredménylistán.
A QR KÓDOK:
A KÓDOK HELYÉT LEGÖRGETVE, A LEÍRÁS ALJÁN TUDOD MEGNÉZNI, FOTÓKKAL.
AZ ÚTVONAL:
Javasoljuk, hogy töltsétek le az útvonalat egy arra alkalmas eszközre, például órára, és azt kövessétek. Innen ezt megteheted, a zöld DOWNLOAD gomb megnyomásával: bit.ly/runapest25k
ÉREM:
Amennyiben sikeres teljesítéssel és a Suhanj! Fitness nyitva tartási idejében érsz célba, akkor a recepción rögtön az érmedet is kiadják. Ha a fitness épp zárva van, akkor is szerepelsz a listában, így amikor legközelebb arra jársz, átveheted az érmet.
VÍZVÉTELI LEHETŐSÉG:
A Suhanj! Fitness mellett, nagyon sok helyen találhatsz kutat az útvonal mentén, azonban ezeknél figyelj, hogy hideg időben elzárhatják őket. Ajánljuk a Margit-szigetet, a Várkert Bazár ivócsapjait, a Kopaszi-gátat, a Nehru-parti játszóteret, mielőtt a Bálnához érnél, és az Olimpiai-parkot. www.kozkutak.hu
FELELŐSSÉGVÁLLALÁS:
A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó futás/túra, melyen neked kell gondoskodnod magadról. Az útvonal több helyen keresztez autóutat, villamos pályát, forgalmas szakaszokat is. A nevezéseddel elfogadod, hogy a KRESZ betartása kötelező, az utakon nem futva kelsz át, nem azon a pár másodpercen múlik. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd.
A QR KÓDOK:
Az útvonalon 9 db ellenőrzőponton (QR kódnál) kell megadnod a “Futó azonosítót” a sikeres teljesítéshez.
 1. QR kód: RAJT a Suhanj! Fitness bejáratánál, az ajtón. (Vigyázz, mert ott van mellette a CÉL is, az majd csak a végén kell)

 1. QR kód: DUNA ARÉNA (3,8 km) A Duna Aréna mögötti kék-fehér, fa BMX pályán, a tartó lábakon találod két helyen is.

 1. QR kód: JAPÁNKERT (5,6 km) Ahogy elfutsz a Japánkert mellett, a kerthez tartozó épület mellett található első bringatárolón és az utolsó bringatároló melletti szürke elektromos dobozon IS megtalálod a kódot.

 1. QR kód: KONDIPARK (8 km) a fő kód a Margitszigeti Atlétikai Club (MAC) bejáratánál, az időmérő kapu előtt 3 méterrel található, a kb. 1 m magas tájékoztató táblán. A pótkód 25 méterrel később, bal kéz felől, a kút utáni első fekete oszlop hátulján.

 1. QR kód: SZABADSÁG HÍD (12,5 km) A híd előtt, az alsórakpartra vezető lépcső előtt egy sárga tábla hátulján van, míg a pót kódot a lépcső után egy zöld tábla hátulján találod.

 1. QR kód: KOPASZI-GÁT (16 km) A gát legvégén, két hajózási tábla alatt találod a kódot és a pótkódot.

 1. QR kód: NEMZETI SZÍNHÁZ (18,8 km) A színház előtti park kapu szobránál, a képen látható villanyoszlopon, és a pót kód szintén a képen található, a villanyoszloptól jobbra lévő kis világítós oszlopkán.

 1. QR kód: KISKIRÁLYLÁNY (22,8 km) A Kiskirálylány mellett található, az alsórakpartra vezető lépcső bejáratánál találod, egy szürke dobozon, föld magasságban, a dombormű tovében. A pót kód a királylány jobbján lévő oszlop tövében, szintén föld magasságban, a korlát mögött.

 1. QR kód: CÉL - A RAJT kódja mellett, az ablak másik sarkában :) Gratulálunk <3
SEGÍTSÉG:
Ha bárhol elakadsz, problémába ütközöl, keress minket telefonon, segítünk hogy továbbmehess: Karlovitz Máté +36 20 460 5191

Nevezési, számlázási kérdésekkel keresd Szentpáli Évát az info@runaway.hu címen.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS:
A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó futás/túra, melyen neked kell gondoskodnod magadról. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd. Nevezési díjat vissza nem utalunk, másra át nem ruházható, Vis Major esetén sem (pl. a kör rajtunk kivül álló okból nem teljesíthető). A nevezési díj nem évül el, az egyetlen korlát, hogy amennyiben a kört a jövőben bezárjuk, úgy ennek időpontja előtt fel kell használni.